Suntem chiar mai multi!

pic-2

Pret de 5 zile dupa inchiderea inscrierilor, am continuat sa primim cereri de participare. In tot mai multe comunitati, copiii si tinerii le cereau profesilor sa preia si ei stafeta. Cum am fi putut refuza?

Acum, grupul copiilor si tinerilor care participa la campanie a crescut de la 3404 la peste 3540, iar profesiile dorite de ei sunt dintre cele mai diverse.

Actori, administratori de firme sau pensiuni, agenti de turism, agricultori, ambasadori, analisti financiari si politici, antrenori in tot felul de sporturi, dar si antreprenori, apicultori, agronomi, arheologi si arhitecti, artisti plastici, asistenti medicali si de farmacie, aviatori, avocati, balerini, bancheri, bibliotecari, biochimisti, biologi, brutari si bucatari, cadre militare, cardiologi, cercetari, chirurgi, cameramani, cofetari, cizmari, coafori, consilieri locali, constructori, contabili, criminalisti, cosmonauti… – pentru fiecare litera din alfabet, copiii si tinerii au cel putin 10 profesii pe care isi doresc sa le incerce.

Click aici pentru a descoperi ce roluri isi doresc in viitor copiii si tinerii din 36 judete ale Romaniei. Iar daca va vor scrie coordonatorii lor, invitandu-va sa le fiti mentori, nu ezitati sa le raspundeti pozitiv. Increderea pe care le-o aratam astazi le va consolida hotararea de a deveni ceea ce-si doresc maine.