Participă la Ziua Ștafetei

Ed. IX ONLINE - 2020

Copiii preiau ștafeta

Ai intre 12-18 ani?

Spune unui profesor ce meserie iti doresti sa urmezi. Apoi roaga-l sa organizeze (doar online anul acesta !) o intalnire cu mentorul pe care ti-l doresti in perioada 19 -26 nov 2020

_nis2070
separator
dsc_4026

Mentorii predau ștafeta

Daca esti un profesionist cunoscut din domeniul tau sunt sanse sa fii contactat de un organizator (un profesor) pentru o intalnire online cu copii interesați de meseria ta!

separator

Coordonatorii organizează

Dragi profesori, în 2020 vă puteți implica în două moduri în ediția a IX-a a evenimentului Ziua Ștafetei :

 

A-Ca „promotor”, va invitam sa gasiti in randul copiilor intre 12 -18 ani pe aceia dintre ei care vor fi cu adevarat interesati de mentorii propusi de Terre des hommes.

Mentorii Terre des hommes se vor intalni cu copiii online in perioada 19 -26 nov., in sesiuni de cate o ora jumatate -doua. Vom anunta curand lista mentorilor nostri si calendarul intalnirilor pe site si pe Facebook.

Dvs veti anunta copiilor aceste intalniri si veti nota cine este interesat de un anume mentor, apoi veti inscrie  un singur copil -maxim 2 per mentor (nu neaparat la toti mentorii, desigur).

Lista va fi inchisa atunci cand numarul maxim recomandat de copii per intalnire este atins  (15 copii/intalnire). Scopul este de a da copiilor, chiar si in aceste intalniri online, posibilitatea de a participa activ.

B. Ca profesor -organizator, daca doriti sa organizati chiar dvs intalniri ONLINE in cadrul saptamanii 19- 26 noiembrie, va veti inscrie pe un formular separat ,iar noi va vom trimite cateva indicatii si recomandari si va vom asista in masura posibilitatilor.

 

Recomandam fiecarui profesor sa organizeze maximum 2 intalniri in acea perioada pentru a le putea gestiona corespunzator.

Dupa 1 dec, profesorii organizatori vor primi in format electronic  un certificat de la Fundatia Terre des hommes.

 

Precizări importante !

În 2020 Fundația Terre des hommes,  inițiatoarea evenimentului Ziua Ștafetei, încurajează profesorii să organizeze DOAR întâlniri online între mentori și copii.

Pentru a fi considerate evenimente în cadrul campaniei noastre, ele trebuie organizate de profesori care se înscriu în campanie și urmează recomandările noastre.

Vă rugăm urmăriți pagina de Facebook „Ziua Ștafetei -Acum decid eu” pentru noutăți

separator