Două premii importante pentru Ziua Ștafetei la Gala Societății Civile !

Inițiativa noastră Ziua Ștafetei (ediția 2019) a primit două premii pe 1 octombrie la Gala Societății Civile – unul la secțiunea Educație, celălalt la Tineret !

Premiile au fost câștigate pentru ediția de anul trecut a Zilei Ștafetei. Campania Fundației Terre des hommes aduce de 8 ani copiii și mentorii împreună și promovează dreptul la participare. Mulțumim sutelor de profesori din toată țara care s-au implicat voluntar și, desigur, mentorilor !

Îmbrățișăm, bineînțeles, copiii și tinerii din proiect. Waad, care a participat la mai multe ediții, ne-a transmis: „Felicitări!! Ziua Ștafetei, un foarte important și minunat proiect Vă mulțumim pentru el și pentru toate proiectele minunate și felicitări echipei TDH! Pentru noi este premiul I ”

Gala Societății Civile este cel mai amplu proiect care promovează și premiază activitatea sectorului asociativ din România. Inițiată în anul 2002, Gala Societății Civile are ca misiune recunoașterea tuturor inițiativelor luate pentru îmbunătățirea vieții într-o comunitate, promovarea și premierea spiritului civic și a responsabilității sociale în România. Citiți aici despre ediția 2020 

premiu edu pt ZS